Kursus i Vægtkontrol 

Wayne beskriver kurset således: I den vestlige verden er vi nærmest overfokuseret på diæter, alligevel er der mange, der bliver mere og mere overvægtige. I USA har man de sidste fire årtier gået ind for fødevarer med ingen eller lavt fedtindhold. Nu er der en epidemi af diabetes, som spreder sig til hele verden. Hvorfor det? Hvad kan du og dine klienter gøre for at holde styr på vægten?

Det er på tide at give slip på nogle af de gammeldags ideer og erstatte dem med strategier, der fungerer. I stedet for at dyrke mere motion, kan man motionere meget mindre, men på den rigtige måde.

I kursusmaterialet indgår der 16 kemiske/ernæringsmæssige principper, som kan bidrage til at undgå eller vende om på den nuværende epidemi i overvægt/fedme/ diabetes. Vi vil undersøge, hvilken rolle hypotalamus, bugspytkirtlen og binyrerne spiller i forhold til vægtregulering og bruge følelser til at afbalancere disse funktioner. Du vil lære et antal strategier til at takle de følelsesmæssige temaer, der ofte er grunden til overspisning. Vi vil også undersøge hvad der forårsager den hurtige stigning i skjoldbruskkirtel problemer i form af for lavt stofskifte, som er årsagen til stigende problemer med overvægt både i USA og England/GB.

Kurset har rigtig mange praktiske måder til at opnå balance og normalisere vægten.

Kursuspris: 2000 kr. Manual: 200 kr. Fire moduler med superviseret træning er inkluderet i kursusprisen.
Forplejning er ikke inkluderet i prisen, men der vil sædvanen tro være forfriskninger til formiddags- og eftermiddagspausen.

Forudsætning for at deltage er KA 1- 4 + Stress I eller lignende baggrund

Tidspunkt: 23.-24 november 2024

Underviser: Edel Hovgaard
Tilmelding Edel Hovgaard på

edel18@gmail.com
Tlf. 2777 1316

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk