Tillykke til de fem nye instruktører i kropsafbalancering

Søndag d. 29. april var en meget stor dag for Jarle og mig. Vi kunne uddele instruktørbeviser til fem nye instruktører i kropsafbalancering i den danske model. Det var en mangeårig drøm, der gik i opfyldelse for os og nu blev til virkelighed.

Vejen dertil har været meget spændende og udfordrende for os. Der har været mange overvejelser, mange diskussioner om, hvad vi skulle inkludere i det nye kursus, hvordan materialet skulle udformes, og hvordan vi bedst kunne ruste deltagerne til at undervise i KA. 

Processen startede i marts 2017 med en godkendelse fra Instruktørkredsen til at gå i gang med et sådant kursus, og meritudvalget godkendte vores materiale i februar. Vi har derefter arbejdet videre med materialet, og efter utallige timers arbejde med kursusmaterialet kunne det sendes i trykken en uge før kurset.

Vi havde et super hold på fem, og vi fik meget positiv feedback på forløbet. Dejligt at få lov til at dele KA med dem og bidrage til at klæde dem på til jobbet som instruktør i KA. 

Vi kan nu med stor tryghed sige et stort tillykke til holdet, og vi ønsker jer god vind på jeres KA rejse. I må ud og arbejde for at opfylde John F Thies drøm om, at der skal være en i hver familie, der har lært KA.

Jarle og Edel 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk