Nyhedsbrev December 2020

Kære alle. 

Nu nærmer julen sig, og I får en lille opdatering fra mig, så I kan følge med i, hvordan året er gået på Kinesiologiskolen i Vejle. Det hele startede så fint, indtil coronaen holdt sit indtog. Forårsholdet i KA blev forsinket nogle måneder, heldigvis kunne vi gennemføre de sidste to kurser, da landet lukkede op igen, dog måtte vi tage starten af sommerferien til hjælp for at fuldføre undervisningen og træningen. 

Den største begivenhed i foråret var Instruktørkurset i KA. Jarle og jeg havde den store fornøjelse at kunne sige tillykke til fem nye instruktører i KA søndag d. 24. maj efter et fire dages intensivt kursusprogram. 

De videregående kurser i månederne op til sommerferien måtte udsættes til efter sommer ferien. Dejligt at det blev muligt for mig at gennemføre alle mine vidergående kurser i løbet af efteråret. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil meget gerne dele min viden og viderebringe mine erfaringer til jer.

Den eneste skuffelse har været, at jeg ikke her i efteråret fik Wayne Topping tilbage til Vejle for at undervise og uddanne nye instruktører i nogle af hans spændende kurser. Wayne og jeg var gået i gang med at lægge en plan for det lige i starten af det nye år. Nu venter vi bare på at arbejde videre på planen, når det igen bliver trygt at samles, og der igen bliver lukket op for rejser.

Jeg har afholdt alle mine kurser hjemme hos mig siden maj og med max otte deltagere, og der er blevet taget alle mulige forholdregler for at gøre det sikkert og trygt at komme på kursus.

Sådan vil det også fortsætte i det nye år. Det har været dejligt at arbejde med små hold, og heldigvis har jeg et stort hus, så der er plads nok til, at vi kan overholde gældende regler.

Kursusplanen er revideret og opdateret. Nu kan I se, hvilke muligheder I har i 21 både hos Jarle og mig.
Hvis I ikke har taget Stress I og kurset i Fastlåste følelser, er det et ”must”, synes jeg. 
I marts kan I komme på kursus i, hvordan man overkommer modgang, ligesom I kan melde jer til Waynes mini aftenkursus i Smertekontrol.
Både kurserne i Indlæringskinesiologi og Avanceret kinesiologi kan begge give jer en meget stor udvidelse af jeres program til arbejdet i klinikken. Med kurserne i Indlæringskinesiologi bliver I klædt på til at starte programmer/projekter med børn og unge med indlæringsvanskeligheder.
Testene i kurset i kosttest bruger jeg selv i alle mine afbalanceringer, og vi har netop haft kurset i Vægtkontrol, som kursisterne var meget glade for. Kurserne i KA blev også gennemført her i efteråret.

Jeg har  lige i øjeblikket 3 pladser tilbage på mit begynderhold i KA d. 6.-7. februar, så hvis I kender nogen, der kunne tænke sig at komme på mit KA hold her i foråret, skal de snart melde sig til.
Nu hvor der kun kan være max 8 deltagere på et kursus, er det vigtigt at melde sig til et kursus så hurtigt som muligt, så man sikrer sig en plads på holdet. 
Håber på at se nogle af jer til næste års kurser og siger jer alle en tak for den måde, I har beriget mit liv på.

Ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og helsebringende nytår. 

Kærlig hilsen
Edel

 

PS. Margit Weidmann har sendt mig datoerne for Frede Damgaards kurser i kost og ernæring i efteråret. Grundkurserne er planlagt til: 4-5 September og d. 25-26 September 2021. Overbygningen: 9-10 Oktober og d.13-14 November 2021. Nærmere info og tilmelding hos Margit på WECA

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk