Rapport fra New York

Dr. Sheldon Deal holdt kursus i det endokrine system

Dr. Sheldon Deal fik sin uddannelse som kiropraktor i Los Angeles i 1965 og har siden 1967 haft sin klinik, Swan Clinic of Natural Healing, i Tuscon Arizona, . Han er også uddannet som Naturopathic Medical Physician.

Hans interesse i kinesiologi startede, da han mødte George Goodheart i 1970, og han blev optaget i Goodhearts studiegruppe sammen med 10 andre unge og dynamiske kiropraktorer, som blev kaldt ”The Dirty Dozen” (det beskidte dusin). John F. Thie var også med i denne gruppe, og det var dem, som sammen blev kernen i the International College of Applied Kinesiology - (ICAK). Sheldon Deal har været meget aktiv her gennem årene, og i dag er han “President of the ICAK Board of Examiners” og er “The Technical Advisor to the Association of Specialized Kinesiology (ASK)”.

Det har været en mærkesag for Sheldon altid at være i front med udvikling af nye teknikker og have fingeren på pulsen med hensyn til, hvad andre kiropraktorer har udviklet og videreformidle det til hele verden. Derfor har han gennem alle årene også haft en omfattende rejsevirksomhed for at dele spændende nyt inden for Applied Kinesiology.

Jeg har oplevet Sheldon Deal på mange TFH konferencer i USA, og hver gang har det været en fornøjelse at se ham præsentere nyt stof samtidig med, at han altid har nogle nye vittigheder oppe i ærmet. Han er en fremragende formidler, og derfor besluttede jeg mig også for at deltage i hans kursus i det endokrine system i New York d. 10.-11. oktober, hvilket var en meget stor og lærerig oplevelse.

Vi fik en gennemgang af hele det endokrine system og mange nye Shortcuts/genvejstest til at teste for ubalancer og korrigere dem på den mest effektive og holistiske måde. Vi blev opdateret på traumer fra gamle uheld, kosttilskud for immunsystemet og i, hvordan man kan arbejde i kroppens højeste prioritet og meget meget mere.

En helt fantastisk weekend. Næste gang Sheldon holder et lignende kursus er d. 20.-21. februar, hvor han i L.A. vil holde et seminar i de 20 hyppigst forekommende sygdomme, og hvordan man behandler dem.

Du kan finde mere om Sheldon Deals kurser på

www.KinesiologyInstitute.com

Edel Hovgaard
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk