Kursus i forløsning af fastlåste følelser

Wayne Topping har gennem de sidste mange år bragt de mest spændende kurser, han har udviklet, til Kinesiologiskolen i Vejle. I denne forbindelse opnåede jeg at blive instruktør i de fleste af kurserne.

Kurset i forløsning af fastlåste følelser er et kursus, som jeg har haft utrolig gode resultater med. Jeg betragter det som et kursus, alle burde have som en fast del af deres program.

Wayne Topping har under udviklingen af dette kursus fundet inspiration i tankefeltterapien og har via kinesiologien udviklet nye metoder til at være meget præcis, når man skal hjælpe klienter af med de følelser, der er gået helt i hårdknude.

I kursusmaterialet indgår der: 

Test og afbalancering for psykisk omvendthed.

En helt ny test og afbalancering for massiv omvendthed. Her har den indre sabotør taget magten, og det vil ikke være muligt at hjælpe klienten, før dette er blevet afbalanceret.

Teori om hvordan en massiv omvendthed kan opstå.

Der er nye korrektioner for:

  • Fobier
  • Ængstelse
  • Afhængighed
  • Tvangsbetinget adfærd
  • Depression
  • Vrede.

Wayne har udviklet en helt ny anvendelse af femelementmodellen i denne sammenhæng. På denne ene kursusdag lærer man teknikker, der dramatisk kan hjælpe klienter af med alvorlige følelsesmæssige blokeringer.

Forudsætning: KA I-IV eller TFH 1-4

Kursuspris 1200 kr. Manual på dansk 200 kr.

Kursus. 8 timer + tre moduler superviseret træning

Tidspunkt for de næste kurser: 7. september 2024, 10. maj 2025

Underviser: Edel Hovgaard

 

Tilmeld dig i nedenstående formular

Kontaktformular

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk