Eksamen

  1. Skriftlige opgave besvares efter modulerne Kropsafbalancering, Stress kurserne, Avanceret kinesiologi, Indlæringskinesiologi, Biokinesiologi, Ernæring og Homøopati

  2. 5 behandlinger hos mindst to forskellige kinesiologer med eksamen som Helhedskinesiolog (tidl. Biokinesiolog) eller som har alle de obligatoriske kurser i uddannelsen.

  3. Kursisten følger en kinesiolog med eksamen som Helhedskinesiolog eller en kinesolog, som har alle de obligatoriske kurser i  uddannelsen.

  4. Dette foregår sammen med eksamensinstruktøren, forløbet afhænger at hvor mange der har tilmeldt sig eksamen og gruppens behov. Der bliver lagt vægt på, at den studerende viser selvstændige afbalanceringer under supervision med eksamensinstruktøren.

  5. Der udarbejdes rapporter, hvor der beskrives i alt 18 afbalanceringer på 6 klienter, som er startet deres forløb efter eksaminanden har tilmeldt sig eksamen. Rapporterne skal indeholde mindst to afbalanceringer af hver af de 6 klienter.

  6. Kursisten indstilles til eksamen halvt år år før vedkommende ønsker at blive eksamineret. Ved den praktiske eksamen vises en afbalancering af en for eksaminanden ukendt klient. Instruktør og censor vurderer eksamen bestået / ikke bestået.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk