Indbydelse til inspirationsdag med foredrag og workshop

den 10. januar 2015 på 2. sal i Den Gamle Arrest, Klostergade 1, 7100 Vejle

Dagen er arrangeret for kinesiologer – både fra Midt- og Sydjylland, alle kinesiologer er velkommen til at være med.

Når tanker bliver til medicin! v. Arvin Larsen Kl. 10-15

Det er i dag en realitet, at vores tanker og følelser griber direkte ind i nervesystemet, hormonsystemet, immunforsvaret samt vores genetiske udtryk.
Nye videnskabelige undersøgelser og studier peger nu også på, at psykosociale adfærdsvaner har en afgørende betydning for vores organer og deres funktioner.
Med afsæt i den nyeste viden vil vi sammen betragte hvorledes den daglige psykologiske trivsel griber ind i organer, hormoner, immunforsvar og genetiske udtryk. Vi vil gennemgå eksempler på psykologien bag de ubalancer og sygdomme der typisk kan forekomme i vores organer.
Kom og forstå hvorfor tanker, følelser samt vores sociale gruppedynamik er de primære grunde bag udviklingen af tidens mange folkesygdomme heriblandt overvægt, det metaboliske syndrom, fordøjelsesproblemer, inflammationssygdomme, autoimmune sygdomme, allergier, søvnproblemer, stress og depressioner mm.
Frokosten indtages ca. kl. 12

Fra kl. 15.00 kun for KINESIOLOGER OG KINESIOLOGISTUDERENDE:

Vi lægger op til en spændende afslutning på dagen, hvor vi vil prøve en ny model, du ganske givet ikke har prøvet før! Inspireret af Arvins foredrag/workshop, vil vi arbejde videre i ”Organ-grupper” og med gruppe-afbalanceringer. Under afviklingen af dette indslag vil der blive serveret kaffe/te og kage.
Derefter er der generalforsamling i Danske Kinesiologer, Midt og Sydjyllands lokalforeningen.
 
Din pris for HELE denne dag inkl. frokost, kaffe og kage:
Medlem af Midt- og Sydjylland:     kr. 350,-
Andre Kinesiologer OG studerende    kr. 400,-
Ikke medlemmer – med Frokost    kr. 450,-
Den lave pris for hele arrangementet kan kun lade sig gøre, fordi Lokalforeningen Midt- og Sydjylland sponserer differencen.

Gå ikke glip af denne spændende dag

Tilmelding er nødvendig til midtjylland@kinesiologi.dk  - Gerne i god tid INDEN NYTÅR og senest den 4. januar 2015

 

 

Omtale af Philip Raffertys kurser i Danmark i juli

Ved Edel Hovgaard, Kinesiologiskolen i Vejle

 

Nu får vi for første gang mulighed for at få uddannelsen i Kinergetics med Philip Rafferty her i Danmark, hvilket vil ske på Kinesiologiskolen i Vejle fra 3.-8. juli.

Succesen med BNT fra oktober 2013 i Vejle vil blive gentaget i København d. 9. juli i samarbejde med Birgit Nielsen fra Kinesiologiakademiet. Læs nærmere i de følgende invitationer

 

Invitation til Philip Raffertys kursus i Kinergetics, juli 2014

Den helt store begivenhed i 2013 var Philip Raffertys kursus i BNT (Balancing Nutrition & Toxicity, som vi fik i Vejle d. 4. oktober). Det var en kæmpe succes, som alle medlemmer af Danske Kinesiologer efterfølgende har kunnet læse om i Muskeltrykket.

Fordi det var så fantastisk godt, har jeg lavet aftale med Philip om at undervise i det største system, han har udviklet: Kinergetics. Det vil ske fra d. 3.-8. juli i år.

Philip Rafferty har udviklet 3 meget imponerende kursusforløb, som er vidt forskellige: Reset, BNT og Kinergetics.

Wayne Topping og Dagmar Steffan har begge undervist i Reset i Vejle. Da disse aftaler blev indgået, havde jeg ikke fantasi til at forestille mig, at det ville være muligt af få Philip selv til landet!

Reset kan udføres som et helt selvhjælpsprogram, og teknikkerne fra det indgår i både BNT og Kinergetics. Vi kunne se under Philips besøg, hvilke kæmpe resultater han fik ved at afbalancere kursusdeltagerne med en kombination af de 3 systemer. Det var netop det, jeg oplevede, da jeg så ham arbejde på THF konferencen i Malibu i sommerferien sidste år. Derfor måtte jeg have ham til Danmark, så vi alle kunne få mulighed for at lære at bruge de systemer, han har udviklet.

Beskrivelsen af kurset i oktober kan I læse om i Muskeltrykket.

Philip har lovet at komme tilbage i juli for at undervise i Kinergetics, som mange af jer, der deltog i BNT i oktober, bad mig om at arrangere.

Det er første gang, at vi får denne chance i Danmark, og kurset er lige relevant for både dem, der er i starten af deres forløb, så længe man har KA 1-4, og for de meget erfarne kinesiologer, fordi vi med Philips tilgang får nogle geniale genveje til at anvende teknikkerne samtidig med, at hans metoder giver meget store resultater.

Jeg har booket ham i 6 dage fra torsdag d. 3. juli til og med tirsdag d. 8. juli. Philip har netop lagt sidste hånd på en opdatering af sit materiale, som jeg har fået tilsendt, så I kan bare glæde jer til en stor kursusoplevelse til sommer.

Jeg har aftalt med Philip, at vi tager 3 moduler her i juli, for ellers bliver det vanskeligt at få hele hans program. Kurserne vil blive afholdt i Vejle. Jeg satser på, at vi kan få resten af uddannelsen næste år.

Modulerne er på 2 dage for hver af de 3 første kurser, og det vil koste 2000 kr. pr modul. Jeg har endnu ikke prisen på kursusmaterialet, men det finder jeg ud af senere, og det vil blive oversat til dansk ligesom med BNT manualen. Desuden har jeg aftalt med Philip, at han vil afholde et kursus i BNT d. 9. juli i København.

Kinergetics, modul I, 3.-4. juli

Her gennemgås de basale teknikker, som blandt andet består af brug af fingermodeller, selvtest og en ”hurtigt fix teknik, som afbalancerer energiubalancer på blot nogle få minutter, og du lærer også, hvordan man kan ”stakke” ubalancer ind i kæben.

Afbalancering af elektrolytter, hjerneintegration, hydrering, smerter, stress, sensitivitet og TMJ

Kinergetics, modul II, 5.-6. juli

Afbalancering af chakra/emotioner eller trossystemer, coccyx, hypertone muskler, spenoid knoglen og undertrykte ubalancer i TMJ og synet. Formatering af læring (learn formatting) som vil give energimæssig adgang til kroppens fysiologi med henblik på emotionelle, metafysiske eller strukturelle korrektioner

Kinergetics, modul III, 7.-8. juli

Lær hvordan du kan vurdere og korrigere fastlåste muskler, hvordan du kan isolere og teste 16 muskler, forholdet mellem meridianerne, alarmpunkter og surrogatteste.

Afbalancering af affirmationer, candida, tungmetaller, forstoppelse og piskesmældsuheld

Forhåndstilmelding gerne snarest til mig på min e-hjemmeside

www.kinesiologiskole-vejle.dk  eller på mail til kinesiologiskolen@vindinggaard.dk

I løbet af meget kort tid kan jeg give jer mere info om kurserne med Philip på min hjemmeside.

Invitation til Kursus med Philip Rafferty

onsdag d. 9. juli i BNT i København

Arrangeret af Edel Hovgaard Kinesiologiskolen i Vejle

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet

 

På TFH  konferencen i USA i august sidste år blev vi præsenteret for noget meget epokegørende materiale ved Philip Rafferty fra Tasmanien. Han var den, der tiltrak sig mest opmærksomhed på konferencen og på det efterfølgende kursus i BNT.

Han har udviklet Kinergetics i starten af 90erne, og det system har han formidlet til mere end 20.000 mennesker i 20 lande, og materialet er allerede blevet oversat til 5 sprog. Senere udviklede han RESET kurserne, som vi har fået præsenteret i Vejle i foråret 2013 dels af Wayne Topping og Dagmar Steffan fra München.

Nu har I chancen for at møde Philip Rafferty på et uhyre spændende kursus i København onsdag d. 9. juli fra 10-18. Kurset kaldes BNT: Balancing Nutrition & Toxicity.

Det er et kursus, som kan tages af alle, der har TFH/Kropsafbalancering, og det omhandler blandt andet dehydrering på et dybere plan, kviksølv- og fluor belastninger, ubalance i kobber og zink og underskud på magnesium, og man lærer på kurset, hvor dybt, det kan påvirke os, og hvor mange smerter, man kan blive fri for ved at arbejde med en BNT afbalancering.

Philip har udviklet nogle fantastiske testmetoder og afbalanceringer inden for de omtalte områder, og på kurset i Vejle sidste år, hvor vi var 40 mennesker, var der ikke en eneste, der ikke fik givet slip på en masse smerter og ubehag, efter vi havde kørt BNT processen igennem.

Kursusmaterialet er oversat til dansk og på kurset vil man desuden få udleveret et test sæt, så man kan arbejde videre med test og afbalancering, så snart man er kommet hjem.

Det har jeg gjort med det samme og med forbavsende resultater.

BNT kurset er specielt designet til at hjælpe mennesker, der lider af kronisk træthed, fibromyalgi og arthritis. Prisen for kurset vil være 1500 kr., og det inkluderer test sæt og kursusmateriale oversat til dansk. Jeg oversætter løbende på kurset, så alle kan få det hele med.

Dette kursus bliver arrangeret i samarbejde med Birgit Nielsen, Kinesiologi – Akademiet, og det afholdes på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Der er mulighed for at tage tog eller bus og gå det sidste stykke (10 minutter ca.), og der er gratis parkering ved kursusstedet, hvis man kører selv. Det er nødvendigt med en hurtig tilmelding for at Birgit og jeg kan nå at få det hele arrangeret, specielt i forhold til bestilling af test sæt til kurset. Vi har aftalt, at jeg modtager tilmeldingerne, og hvis der er spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte mig. Håber du har lyst til at være med

Tilmelding på:

kinesiologiskolen@vindinggaard.dk eller på www.kinesiologiskole-vejle.dk

Mange hilsener Birgit Nielsen og Edel Hovgaard

  

 

 

Her kan du læse om de næste kurser på skolen her i Vejle:

Kursus i  Kropsafbalancering: Nyt hold starter 1. februar 2014


Helt nyt kursus i dominmansmønstre i 2015
Udover jeg som sædvanligt kører de ”gamle” kurser i IK, er der spændende nyt på vej.
Systemet hedder Brain Gym(BG) i USA, og grundbogen findes nu på dansk. Bogen hedder Brain Gym 101, og den er et godt supplement til vores egen bog om IK, fordi den har noget mere teori om baggrunden for IK.
Jeg vil også kunne udbyde specielle kurser i dette materiale, så følg med på hjemmesiden, så du kan se, hvornår der er spændende IK/BG nyt!

 

Omtale af kurserne på kinesiologiskolen:

Nyt Kursus i dominansmønstre
Kurserne i indlæringskinesiologi er en forudsætning for at deltage i et nyt kursus i dominansmønstre, som jeg vil undervise i 2014. Det bliver første gang, at man kan få dette kursus på dansk, og kurset er baseret på Carla Hannafords bog: Den dominante faktor, som udkom på dansk på forlaget ViaSystime i marts måned i år.

Kursus i kost og ernæring ved Frede Damgaard
Dette er en enestående chance for at for at få en basal viden om kost og ernæring og en indsigt i, hvordan kosten kan påvirke vores helbred og overskud, og hvordan vi via kosten og de rigtige kosttilskud kan forebygge stress og få mere energi.

Kurset er relevant og åbent for alle, der gerne vil vide noget mere om kosten og dens betydning.
Underviseren er Frede Damgaard, DET Ernæringsterapeut, biopat og phytoterapeut, der de sidste 36 år har skrevet bøger, undervist og holdt foredrag herhjemme og i udlandet udover at give kostvejledning på sin klinik i Århus. Frede Damgaard har i flere år undervist i kost og ernæring på Kinesiologiskolen i Vejle, og hver gang er kursisterne blevet imponeret over, hvor stor hans viden er, og hvordan han formår at formidle sin viden på en lettilgængelig måde. Som DET Ernæringsterapeut er Frede Damgaard altid opdateret på et internationalt topplan, så man som kursist får adgang til de nyeste tiltag inden for kosttilskud, kost og ernæring.

På kurset vil der blive undervist i vitaminer, mineraler, sammensætning af det optimale kostprogram, ernæringsterapi/udrensning i forhold til bl.a.: kredsløbsproblemer, allergier, barnløshed, syre-basebalancen og meget mere.

Undervisningsmateriale: Frede Damgaards kompendium, som konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for området.

Tidspunkt: Næste kursusforløb 8.-9. marts og 29.-30. marts 2014
Pris 1600 kr. pr weekend og 700 kr. for et kompendium, der dækker begge weekender.

Overbygningskurset i Kost og ernæring 14.-15. juni og 23.-24. august 2014.
Samme pris som de 2 første kurser.

Derpå følger kursus i kosttest ved Edel 27.-28 september 2014

Metaforkursus

Dette kursus går så dybt, at det kan kombineres med de mest avancerede afbalanceringer inden for kinesiologien, og mest af alt får man en chance for virkelig at komme i dybden med det, man lærte allerførst under kropsafbalancering. På mit første kursus havde jeg både deltagere, som i forvejen havde undervist i kinesiologi i mange år sammen med deltagere fra mit forårshold i kropsafbalancering. Det fungerede vældigt fint, fordi materialet kan bruges af alle, uanset hvor langt man er i forløbet.
Kurset er udviklet af John Thie i samarbejde med sønnen Matthew Thie, der nu er gået i gang med at løfte arven efter sin far ved at undervise både i USA og i udlandet.
Ordet metafor betyder et overført eller et billedligt udtryk og John F.Thie har sammen med Matthew uddybet og tolket alle aspekter om elementerne, så det giver rige muligheder for at forstå nuancerne i og udforske betydningen af vores oplevelser, følelser, vores ubalancer og målsætninger.
Teknikken består i at udforske alle metaforaspekter til en muskel i ubalance. Dette sker i forhold til elementets: farve, årstid, klima, kropslugt, smag, følelse, lyd, kropsvæv, tidspunkt i livscyklussen og overordnet trossystem.

Tidspunkt: 22.-23. november 2014. Kursuspris er 1400 kr. + kompendium

Indlæringskinesiologi III
Dette er overbygningen på IK I og II. Kursusmaterialet er udviklet af Gail og Paul Dennison og fokuserer på intelligensens 7 dimensioner. Materialet indeholder meget spændende teori, nogle fantastiske udvidelser af afbalanceringsmetoder inden for IK håndmodellen på alle 4 områder og nogle meget avancerede målafbalanceringer.

Tidspunkt: 12.-14. dec 2014. Pris 1900 kr. inkl. kursusmateriale
Forudsætning for at deltage IK I & II

Kurser i Wayne Toppings materiale

I kan komme på 3 af de kurser, som Wayne Topping har bragt til Danmark inden for de sidste 5 år.

Hvordan overkommer man modgang

Dette kursus fokuserer meget på hemmeligheden ved overlevere. Kurset kommer med mulige svar på følgende spørgsmål:
Er der en sammenhæng mellem personlighedstype og evnen til at håndtere stress?
Kan vores personlighedsmønstre være afgørende for, om vi forbliver raske eller måske ender med at få en sygdom?
Hvilke karaktertræk forbedrer vores hårdførhed og vores evne til at vinde over modgang?
Hvordan kan man vende forhindringer til muligheder?
Dette er blot nogle af temaerne. Der vil også blive fokuseret på hvilke personlighedsmønstre, der kan svække immunsystemet, og hvad der skal til for at styrke vores evne til at håndtere stress og styrke vores helbred.
Dette kursus giver mange muligheder for at finde nye metoder til at forbedre helbredet, styrke personlig vækst og blive bedre til at håndtere stress.

Tidspunkt 31.maj og 1. juni 2014. Kursuspris 1700 kr. inkl. kursuskompendium
Forudsætning for at deltage: KA og Stress I

Forløsning af fastlåste følelser

Jeg har afholdt dette kursus i at frigøre fastlåste følelser flere gange på grund af den store tilslutning, og det er et fantastisk materiale.
Wayne Topping har ladet sig inspirere af tankefeltsterapien og har kombineret den med teorien om de fem elementer.
Her lærer man at korrigere for psykisk omvendthed, fobier, tvangsbetinget adfærd, depression, ængstelse, mm.

Tidspunkt:  22. februar og 8. november 2014.
Kursuspris 1000 kr. inkl. kursusmateriale
Forudsætning for at deltage: KA og Stress I

Kursus i Vægtkontrol

Efter grundig research har Wayne Topping fundet frem til nogle faktorer, som er af helt afgørende betydning for, at man kan tabe sig.
På dette kursus kan du få svar på følgende spørgsmål:

  • Kan du drikke vand som en vægttabsmetode?
  • Hvilken form for træning vil sikre vægttab?
  • Hvor meget ligner dine spisevaner en sumobryders?
  • Hvorfor tager kvinder på?
  • Er din skjoldbruskkirtel underaktiv?
  • Hvorfor spiser du, når du ikke er sulten?

Der er afbalanceringer for:

  • Nedsættelse af lyst til at spise
  • Grovæderi
  • At være i stand til at visualisere succes

Desuden er der et program med akupunkturpunkter, som kan være en hjælp til sult, nervøs spisning, trøstespisning og tvangsspisning.

Tidspunkt:  6.-7. dec 2014
Kursuspris 1800 kr., inkl. kursusmateriale på dansk
Forudsætning: KA I-IV og Stress I

Dette er nogle af de nyeste tiltag. Alle kurserne er godkendt af vores forening Danske Kinesiologer, og kan derfor også tages som suppleringskurser for RAB kinesiologer.

Vi kører som sædvanligt alle de andre kurser i uddannelsen, som det fremgår af vores program.

I den nye uddannelsesmodel har I mulighed for at have stor indflydelse på kinesiologidelen, som I selv kan sætte sammen,efter de obligatoriske kurser er taget. I kan selvfølgelig også tage uddannelsen til helhedskinesiolog, som den har eksisteret i en årrække.

I øvrigt: Det er klogt at melde sig til et kursus i god tid. Så er du med til at sikre, at kurset oprettes.

Desuden skal I huske, at I altid kan komme og repetere et kursus til halv pris, hvis I af en eller anden grund har haft for lang en pause fra kinesiologien.

Hold også øje med hjemmesiden, for her kan I altid læse nyt: www.kinesiologiskole-vejle.dk

De kærligste hilsener
Edel

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk