NYHEDSBREV MAJ 2020

Kære alle. 

Håber I og jeres nærmeste har klaret jer godt igennem denne coronatid. Det har virkelig føltes lidt som taget ud af en science fiction film, hvor gaderne har været tomme, man har skulllet holde afstand og ikke være for tæt på hinanden. Kurser og behandlinger har været udsat. Til gengæld har jeg fået tid til at gå skovene tyndt i Vejle og omegn sammen med Jørgen. Rydde op blev der også tid til!

Jeg er nu klar til på forsvarlig vis igen at fortsætte mine kurser, og det har jeg glædet mig til siden midten af marts. Kursusplanen er revideret og opdateret, og jeg har fundet nye datoer til mine to kurser i Indlæringskinesiologi efter sommerferien. Håber på at se nogle af jer til efterårets kurser. Hvis I ikke har taget Stress I og kurset i Fastlåste følelser, er det et ”must”, synes jeg. 

Båder kurserne i Indlæringskinesiologi og Avanceret kinesiologi kan også give jer en meget stor udvidelse af jeres program til arbejdet i klinikken.

Den største begivenhed i år har været Instruktørkurset i KA. Jarle og jeg havde den store fornøjelse at kunne sige tillykke til fem nye instruktører i KA søndag d. 24. maj efter et fire dages intensivt kursusprogram. Det er en meget stor glæde for os, at vi kan give KA-faklen videre til så kompetente og fine mennesker, som vi denne gang var så heldige at have på kursus. De kan nu indlemmes i KA-instruktørgruppen, som vi har haft på kursus de sidste to år og allerede udfører et flot arbejde. Det er vi meget taknemmelige for. Det lover godt for kinesiologiens fremtid i Danmark.

 

Her kan I se vores fem nye KA-instruktører. Set fra venstre: Carlemill Svensson, Åbenrå, Anne Dybdahl, Silkeborg, Jette Hiltmar, Tilst, Bente Fisker, Rødding og Lotte Koch, Jordrup.

Vi fik meget fine evalueringer fra alle kursisterne. Lotte har givet mig tilladelse til at bringe hendes evaluering i mit nyhedsbrev. Det kan I læse i det følgende.

Ønsker jer en dejlig pinse. Nu ser det ud til, at solen vil skinne på os alle, og det bliver dejligt.

Kærlig hilsen
Edel

Kursistudtalelse om Instruktørkurset i KA maj 2020

Jeg er netop hjemkommet fra 4 fantastiske dage i selskab med de dejligste mennesker i de skønneste rammer. Der er blevet knoklet, grinet, diskuteret, hygget, analyseret, udfordret og der har såmænd også trillet en rørt tåre eller to.

Det har været et hold med en helt speciel energi og sammenhold i et fantastisk samarbejde med respekt for hinandens evner og forskelligheder.

Jeg føler mig godt klædt på med forskellige undervisningsteknikker gennem en meget varieret og spændende undervisning. Vi har trænet KA-stoffet gennem personlige oplæg og fået uddybende teori og tips til flere af bogens emner.

Det er bestemt en fordel at kunne undervise ud fra Edels og Jarles bog: ”Kropsafbalancering”, der er så helt igennem professionelt udført.

Vi har hver især fået belyst vores stærke sider og de personlige områder, det kan være en fordel at styrke og videreudvikle. Også bevidstheden om personlig kommunikationsform og forskellige læringsstile er blevet grundigt gennemgået.

Herudover er der bl.a. blevet arbejdet med aktiv og effektiv lytning, indlevelse og empati, samt etiske regler.

Det var et virkelig spændende kursus, hvor tiden bare fløj afsted.

Endnu en gang tak til Edel og Jarle for støtte, opmuntring, teknikker, fif, kærlige ”spark” og ikke mindst jeres måde at være på.

 

Bedste hilsener

Lotte Koch

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk