IK III/Intelligensens syv dimensioner

OVERBYGNING PÅ INDLÆRINGSKINESIOLOGIEN - DE 7 DIMENSIONER   (1 weekend)

IK 3 giver nogle fantastiske muligheder for at fordybe sig i IK- stoffet. I vil lære en  målafbalancering over intelligensens 7 dimensioner, som går langt dybere end det materiale, man får på IK 1 & 2. Der er en afbalancering for kreativt syn, nye teknikker inden for struktur og personlig økologi, nogle fantastiske øvelser til alle meridianerne og meget mere.

På kurset beskæftiger vi os med de 7 intelligens-dimensioner, som hver især har relation til hele hjerne-krop-systemet, til den fysiske holdning samt til kropssproget. Hver af de 7 dimensioner er indbyrdes forbundet i et system af strukturer og funktioner i hjerne og krop.

Kurset lægger især vægt på forståelse af det filosofiske system, der ligger til grund for Dennisons udviklingsarbejde og viser, hvordan bevægelsesoplevelser er grundlaget for indlæring. 

Personligt ville jeg nødigt undvære denne overbygning på Indlæringskinesiologien, som jeg har haft meget stor glæde af. Det gælder ikke blot under mine IK-afbalanceringer. Også når jeg har arbejdet med helt andre problemstillinger, er dette materiale ofte kommet op som det primære.

Jeg er desværre den eneste i DK, der har ret til at undervise i IK III. Det kræver, at man er medlem af det internationale fakultet inden for EduK, et job jeg har haft siden 92. I de forgangne år har jeg forsøgt at finde en afløser, har været tæt på et par gange, men det er ikke lykkedes endnu.

I sommeren 2018 trak jeg mig fra fakultetet, men jeg har beholdt min ret til at undervise i IK III

Kurset er på 20 timer med et modul på 4 timer fredag aften og 9-17 lørdag-søndag

Kursuspris: 2600 kr. (Paul Dennison får royalties). Lærebog: 300 kr. Fem modulers superviseret træning er inkluderet i kursusprisen

Næste kursus er 17-19 januar 2025
Tilmelding til Edel Hovgaard, kinesiologiskolen@vindinggaard.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk