Nyhedsbrev November 2022

Kære kursister.

I får hermed en lille opdatering fra mig med den redigerede kursusplan og nogle opdaterede invitationer til tre meget vigtige fortsætter kurser.

Jeg har haft en lidt hård tid, fordi jeg pludseligt mistede min kære svigerinde, som ganske uventet døde af en hjerneblødning d. 17. oktober i en alder af 67. Det skete aftenen før min halvrunde fødselsdag, som jeg i hast måtte aflyse. Tabet er ubærligt, der er dog også så mange gode minder, jeg kan varme mig ved, for min svigerinde var et utroligt livstykke, som satte sit præg på enhver lejlighed, hvor hun var med som deltager. Det har taget mig lidt tid at komme i gang igen, derfor får I først denne mail nu.

Jeg sender invitationer til tre forskellige kurser i den nærmeste fremtid:

  • Stressfrigørelse
  • Avanceret Kinesiologi
  • Vægtkontrol (seneste tilmelding er15. november)

Specielt de to første kurser er vigtige at tage, for de giver jer så meget mere at arbejde med efter KA kurserne. For mig er kurset i Stressfrigørelse et helt uundværligt kursus, og jeg opfatter det som det vigtigste at tage efter KA. Dette kursus giver jer en meget stor en indsigt i stress, og i hvordan stress påvirker os. Det giver jer rigtig mange nye redskaber, som I kan bruge i forlængelse af KA kurserne. I kan læse i kursusbeskrivelsen, hvad kurset indeholder.Jeg er den eneste instruktør i DK, som underviser i netop dette specielle kursus med Wayne Toppings godkendelse. Derfor stopper dette kursus, når jeg holder op med at undervise.Kurset i Stressfrigørelse er en forudsætning for at deltage i kurset i Test af kosttilskud og kurset i Vægtkontrol.

Kurset i Avanceret kinesiologi er også et kursus, som kan tages direkte efter KA. Jeg har gennem mange år opdateret mig inden for dette område på kurser og konferencer i USA hos dem, der har udviklet teknikkerne, specielt har jeg deltaget i mange kurser hos Sheldon Deal.

I får her en guldgrube af teknikker, som dækker en udvidelse af hele håndmodellen, og som kan afstedkomme dramatiske resultater på alle håndmodellens områder, som det fremgår af kursusbeskrivelsen.

Kurset i Vægtkontrol kræver som forudsætning KA kurserne og kurset i Stressfrigørelse.

Med en interesse for dette materiale kan I starte projekter op med de mange mennesker, der har brug for hjælp inden for dette område. Her har jeg pt 2 pladser tilbage på holdet!

Husk: Det er vigtigt at melde sig til et kursus i god tid, helst senest en måned før kurset bliver afholdt, så jeg ved, om der er mulighed for at oprette kurset. Da jeg skal til USA for at hjælpe min datter og hendes familie d. 12. december, vil det være en stor hjælp for mig, hvis I giver mig besked senest 1. december i forhold ti kurserne i Stressfrigørelse og AK

Kærlig hilsen Edel

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk