Kursus i test af kosttilskud

Dette kursus er udviklet af Wayne Topping, som er grundlæggeren af Wellness Kinesiologien. 

1984 startede han sit eget internationale institut og udviklede senere Wellness Kinesiologien. Han er forfatter til mere end 10 bøger og et antal undervisningsmanualer, som er udarbejdet på en meget pædagogisk måde. Alle Waynes kurser og kursusmaterialer er baseret på meget grundig og omfattende research, og der er altid udførlige kildeangivelser.

Wayne afholdt flere kurser i København i 80’erne, hvor han bragte de nye kinesiologigrene til Danmark, og her præsenterede han sit første kursus i Stressfrigørelse i efteråret 1985.  
Wayne har holdt kurser over hele verden og givet præsentationer på alle de store kinesiologikonferencer. Han forsker og udvikler stadigvæk nye områder og har siden 2006 undervist på Kinesiologiskolen i Vejle i adskillige af sine nyudviklede kurser. Her holdt han også verdenspremiere på sit sidst nye kursus i Energy Management i juli 2018

 

Kursusindhold:

Waynes nulstillingstest til dette kursus

Punkttest af forskellige typer af væv, og hvordan man kan finde ud af, om ubalancerne er relateret.

Der indgår en specifik respons test, som viser, hvordan man kan finde det mest gavnlige kosttilskud til en given ubalance og en BRT (en hjerne respons test), som viser, om man kan håndtere det, der er testet som gavnligt for en ubalance.

På kurset arbejdes der med, hvordan man kan bruge organreflekspunkter til at bestemme kosttilskud, man lærer at bruge en prioriterings screenings test, som i slutningen af testen kan vise, om kroppen både kan håndtere og have gavn af de fundne kosttilskud. 

Der indgår materiale om belastning af toksiner, test for sensitivitet, test af luftkvalitet, en doseringstest og en prioriteringstest for, hvordan man finder det bedste tilskud af f. eks Calcium eller B-kompleks, når der gives flere muligheder inden for den samme kategori.

Tidspunkt for de næste kurser: 8. september 2024, 11. maj 2025

Pris 1200 kr. inkl. 3 moduler superviseret træning

Manual til kurset koster 200 kr

Forudsætninger: KA I-IV/TFH I-IV og Stress I 

Underviser: Edel Hovgaard

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk