Invitation til IK III, 15.-17. november 19

Forudsætning for at deltage er IK I og II.

 

Hermed en orientering om IK 3, som i år er planlagt til 15.-17. nov. 

IK 3 giver nogle fantastiske muligheder for at fordybe sig i IK- stoffet. I vil lære en  målafbalancering over intelligensens 7 dimensioner, som går langt dybere end det materiale, man får på IK 1 & 2. Der er en afbalancering for kreativt syn, nye teknikker inden for struktur og personlig økologi, nogle fantastiske øvelser til alle meridianerne og meget mere.

På kurset beskæftiger vi os med de 7 intelligens-dimensioner, som hver især har relation til hele hjerne-krop-systemet, til den fysiske holdning samt til kropssproget. Hver af de 7 dimensioner er indbyrdes forbundet i et system af strukturer og funktioner i hjerne og krop.

Kurset lægger især vægt på forståelse af det filosofiske system, der ligger til grund for Dennisons udviklingsarbejde og viser, hvordan bevægelsesoplevelser er grundlaget for indlæring. 

Personligt ville jeg nødigt undvære denne overbygning på Indlæringskinesiologien, som jeg har haft meget stor glæde af. Det gælder ikke blot under mine IK-afbalanceringer. Også når jeg har arbejdet med helt andre problemstillinger, er dette materiale ofte kommet op som det primære.

Jeg er desværre den eneste i DK, der har ret til at undervise i IK III. Det kræver, at man er medlem af det internationale fakultet inden for EduK, et job jeg har haft siden 92. I de forgangne år har jeg forsøgt at finde en afløser, har været tæt på et par gange, men det er ikke lykkedes endnu.

Sidste år trak jeg mig fra fakultetet, men jeg har beholdt min ret til at undervise i IK III

 

Kurset er på 20 timer med et modul på 4 timer fredag aften og 9-17 lørdag-søndag

Kursuspris: 1900 kr. (Paul Dennison får royalties). Lærebog på 155 sider: 300 kr.

 

Deltagerlisten kommer senest en uge før kurset, som afholdes hjemme hos mig.

Jeg vil gerne have en tilbagemelding senest d. 23. oktober, så jeg kan nå at få trykt bøgerne til kurset. Vi har 4 timer fredag aften, derfor vil jeg også gerne vide, om I kan starte kl. 17.00/17.30, eller om I først kan nå frem til kl.18.00. 

 

I kan betale det hele på kurset, eller indbetale på Reg. 1551, konto 439 5417

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk