Begynderkurser

Basiskurser/Kropsafbalancering(KA)

Næste kursus starter d. 29.- 30. august, 2020 i Vejle Kursuspris: 1500 kr. pr weekend

Tilmelding på blanket nederst på siden - udfyld alt og send - hvorefter du får svar fra kinesiologiskolen.

Basisuddannelsen i kropsafbalancering er på 4 weekendkurser, og giver dig en viden om teorien bag ved kinesiologien, og lærer dig, hvordan du bruger den i praksis. 

KA I / BASISKURSUS I  29.-30. august 2020

Introduktion til kinesiologien. Man lærer at teste og afbalancere 14 muskler, som er tilknyttet den klassiske akupunkturs meridianbanesystem. Der undervises i at teste personer gennem en stedfortræder, at teste fødevarer og at afbalancere ar. Desuden gennemgås en teknik til at finde den nemmeste afbalanceringsmetode.

KA II / BASISKURSUS II  3.-4. oktober 2020

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler og at anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og giver en langt dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder, og hvilke funktioner de har.

Endvidere gennemgås hvordan man afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved hjælp af krydsøvelser, samt simple test og øvelser for øre- og øjeenergi.

KA III / BASISKURSUS III  31. oktober - 1. november 2020

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler. Der undervises i forskellige smerteafledningsteknikker. Man lærer at teste og afbalancere for tymusenergi, mål, ottetalsenergi og at arbejde med specifikke massageteknikker.

KA IV / BASISKURSUS IV  28.-29. november 2020

Man lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vitaminer, mineraler, blomstermedicin). Endvidere er der nye test for blandt andet  ileocecalklap-ubalancer, stressfrigørelse i fortid og i fremtid, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.

Udfyld hele blanketten og skriv 1+2+3+4 når du tilmelder dig alle begynder-kurser.

Skriv den blå antispamkode ind og send

Kontaktformular

Læs mere om uddannelsen

Man lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vitaminer, mineraler, blomstermedicin). Endvidere er der nye test for blandt andet  ileocecalklap-ubalancer, stressfrigørelse i fortid og i fremtid, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at gå i gang med basisuddannelsen udover en lyst til at få en større forståelse af sig selv og interesse for at hjælpe andre. Udvikleren af kinesiologien, John F. Thie, havde en drøm om, at der måtte være én i hver familie, der havde lært at bruge kinesiologien. Da kinesiologien indeholder mange teknikker, som kan bidrage til at give et større overskud, kunne det være en god begyndelse for at opnå en bedre livskvalitet.

Basisuddannelsen/kropsafbalancering er en fælles start for alle, både for dem, der vil bruge det hjemme hos familien, og de, der ønsker at bruge det i professionel sammenhæng.

Alle kurser weekendkurser, og efter basisuddannelsen i kropsafbalancering kan man gå videre inden for de forskellige uddannelsesretninger i det tempo og den rækkefølge, der passer den enkelte kursist bedst. Man må dog forvente at bruge minimum 3 år på at være klar til at indstille sig til eksamen, og de fleste bruger mere tid på det.

 Fordi uddannelsen er opbygget op på denne måde, har kursisterne også mange forskellige mål med at begynde på uddannelsen til helhedskinesiolog. Mange går i gang, fordi de gerne vil lære, hvordan de kan hjælpe sig selv eller deres familie, og bidrager dermed til at realisere John F. Thies drøm.

Andre har fokus på bestemte kurser inden for stress, indlæring, kost og ernæring, homøopati. Der er også mange alternative behandlere inden for andre områder, der tager dele af helhedskinesiologien som et supplement til deres øvrige uddannelsesforløb.

Kursuspris: 1500 kr. pr weekend

Kursusmateriale: Edel Hovgaard og Jarle Tamsen: Kinesiologi: Kinesiologi, Kropsafbalancering

Sæt indholdsboks passiv

 

 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk