Invitation til 2 helt nye kurser med Wayne Topping i Vejle.

Tidspunkt: 25.-26. marts og 1.-2. juli 2018, alle dage 9-17

Kursusmaterialet er på dansk, og Wayne bliver løbende oversat til dansk  

Der er ændringer i planen med Wayne Topping. Det ser ikke ud til at være så let, når der skal være verdenspremiere i DK!

Manualen til Giving Your Life Meaning fik jeg oversat den, mens jeg var i USA, så nu ved jeg så meget mere i detaljer om dette kursus, og derfor er indholdsbeskrivelsen til dette kursus udvidet i invitationen. Wayne har tilladt, at man kan være med på dette kursus med en baggrund kun i KA 1-4, og nu hvor jeg har været igennem materialet, synes jeg også, at det både er ok og forsvarligt.

Med hensyn til Energy Management kurset, er Wayne ikke blevet helt færdig med manualen endnu, for det har været langt meget mere tidkrævende, end han forventede. Kurset er derfor udsat til 1.-2. juli, så han kan få det hele finpudset og få fat i de testampuller, der skal arbejdes med på kurset. Det er selvfølgelig træls for jer, der har disponeret ud fra samlede fire dage, men det er jo også vigtigt, at materialet er i top.

Helt nyt kursus: Giving Your Life Meaning 25.-26. marts

Dette kursus er baseret på den nyeste forskning og vil lære dig, hvordan du kan sætte de bedste mål op, og hvordan du kan gennemføre dem. Du vil også lære, hvordan du kan styre din tid og undgå at udsætte tingene. Ligegyldigt hvor gammel du er, kan resten af dit liv blive mere organiseret og succesfuldt.

Kurset kan hjælpe dig til at opnå et liv med glæder, berigende forhold og fine præstationer. Du vil blive mere bevidst om, hvordan du kan styre dit liv, bruge tiden fornuftigt og klare dine opgaver til tiden.

Opdatering på massiv omvendthed og hvilke faktorer, der kan fremprovokere den. Test af massiv omvendthed i forbindelse med mål

Der er fokus på spørgsmål som:

 • Mål og hvordan de kan gøre en forskel.
 • Arbejdshæmning, time management, prioritering.
 • Hvordan kan du realisere dine vigtigste planer? Hvad er formålet med dit liv? Har du et spændende liv, eller er du bange for at udfordre dig selv? Vores to mindset (udviklet af Carol Dweck, USA), og hvordan de påvirker hele vores tilværelse. 
 • Hvilke værdisæt er de allervigtigste for dig?
 • Har du en liste med dine drømme, og hvordan kan du arbejde med langsigtede mål?

Alle teorisektioner bliver omsat i praksis med en masse nye øvelser, og Wayne har denne gang udviklet 18 forskellige øvelser, som er integreret i teoridelen. Kurset tjener både som selvudvikling og kommer til at fylde vores værktøjskasse med en lang række nye redskaber til arbejdet med både os selv og vores klienter. Der er også mange nye vinkler på teoridelen, så I kan glæde jer.

Helt nyt kursus i Energy Management, ændret til 1.-2. juli 2018

Dette kursus fokuserer på, hvordan man kan afbalancere skjoldbruskkirtlen og binyrerne, så de kan komme op på et optimalt energiniveau. Dette opnås ved at udforske, hvordan man kan afbalancere de to organer fysisk, emotionelt og ved hjælp af kosttilskud.

Skjoldbruskkirtlen styrer tempoet for, hvordan vi producerer energi på celleplanet. Hvis skjoldbruskkirtlen er underaktiv, har vi mindre energi til at sikre, at alle systemerne kan fungere optimalt. De symptomer, som kan udvikle sig, varierer i forhold til, hvilke kropssystemer, der bliver underforsynet med energi.

Det kunne være forstoppelse, hudproblemer, problemer med sårheling, depression, koncentrationsbesvær, hyppige infektioner, vægtforøgelse og vanskeligheder med at tabe sig, etc.

Ubalancer kan afbalanceres via 62 muskler, sener og ligamenter, der alle er relateret til skjoldbruskkirtlen.

Temaer vil være:

 • Symptomer på lavt stofskifte
 • Hvorfor er lavt stofskifte så fuldstændigt undervurderet
 • Hvor ofte forekommer det
 • Hvorfor er der så mange, der er i underskud med jod 
 • Årsager til dårlig omsætning af T4 til T3
 • Autoimmune skjoldbruskkirtel sygdomme
 • Jodunderskud og cancer
 • Fibromyalgi og lavt stofskifte
 • Salt og skjoldbruskkirtlen

Binyrerne er ansvarlige for at håndtere stress og for at sikre, at vi overlever. Hvis vi er under vedvarende pres og stress, kan binyrefunktionen bryde sammen, hvilket kan resultere i træthed, talrige allergier og autoimmune sygdomme. Vi vil afbalancere binyrerne på mange forskellige måder, som omfatter 27 væv knyttet til binyrebarken og 19 i forhold til binyremarven.

Temaer vil være:

 • Binyrernes anatomi og fysiologi
 • Lavt blodsukker og kronisk træthed
 • Årsager til binyretræthed
 • Symptomer og tegn på binyre træthed og simple test for det
 • Test af binyrer og de tre binyresyndromer
 • Fødevarer, der optimerer binyrefunktionen
 • Kosttilskud til binyre træthed
 • Hvad skal man gøre, og hvad skal man undgå for at komme sig efter binyretræthed
 • Salt og binyrerne

Begge kurser har en varighed på 16 timer

Pris for hvert kursus: 2000 kr. + 200 kr. for kompendium på dansk.

Samlet pris for de to kurser er 4400 kr.

Forudsætninger for deltagelse: KA I-IV og Stress I. Dog har Wayne givet tilladelse til, at man kan deltage i Giving Your Life Meaning med KA I-IV

Tilmelding gerne snarest for det første kursus og allersenest 15. marts. Fristen for Energy Management igen helst snarest og senest 15. maj

Tilmelding og nærmere oplysninger:

Edel Hovgaard
kinesiologiskolen@vindinggaard.dk
edel18@gmail.com
Tlf. 2777 1316

 

Vigtig info:

Jeg fik 9. februar, manualen til det første kursus. Derfor kan jeg først nu give mere detaljeret information om kurserne. Den endelige udgave af manualen til Energy Management arbejder Wayne stadigvæk på. Jeg har fået indholdsfortegnelsen og eksempler på en del af materialet til dette kursus, og det er alt sammen meget spændende og yderst relevant stof.

Det bliver første gang, at Wayne kommer til at undervise i Energy Management, så debuten bliver her i Vejle. Kurset i Giving Your Life Meaning tager han til Belgien med den sidste weekend i februar.

Det er virkelig hot og relevant stof baseret på den seneste forskning. Nogle af testene på kurset i Energy Management kommer fra Biokinesiologien.

Jeg har fået mulighed for, at vi igen kan være på Lærerværelset på Rosborg Gymnasium, som giver os optimale rammer om kurserne. Her er der gratis parkering, og kantinebestyreren har lovet at lave frokost til os de fire dage, hvis vi er mange nok. Hun laver en meget sund og lækker frokost, og prisen bliver ca. 100 kr. pr dag.

 

PS. Håber på en god tilslutning til disse to meget spændende kurser!

Kærlig hilsen
Edel

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk