Nyhedsbrev juli 2021

Kære alle.

Det var fantastisk at kunne komme i gang med kurserne igen her i maj. Det har været en forrygende maj og juni måned, hvor jeg skulle forsøge at få alle de udsatte kurser lagt ind i planen igen. Mit forårshold kom først i gang 8.-9. maj, den weekend hvor vi skulle have afsluttet forløbet. Det lykkedes at få det hele planlagt, igen igen, så forårsholdet kan afslutte deres Kropsafbalanceringsforløb i starten af august. Jarle og jeg har lige afsluttet arbejdet med den nye kursusplan for 2021-22, og nu håber jeg inderligt, at den kommer til at holde!

Mit største og allermest tidkrævende projekt her i foråret har dog været at forberede kurser med Wayne Topping de sidste tre dage i juni for vores KA instruktører, uddannet til at undervise i KA 2018- 20. Der var ni, der deltog i Instruktør uddannelsen i Forløsning af fastlåste følelser, og de kunne alle underskrive en kontrakt med Wayne Topping mandag aften efter et meget intensivt program hele mandagen og en fin afsluttet eksamen. De er nu klar til at gå i gang med undervisningen i dette spændende materiale. Tirsdag og onsdag fik de et kursus i At arbejde med følelser, som de har en mulighed for at blive instruktører i ud fra nogle meget specifikke krav, når Wayne Topping fortsætter med programmet med to nye kurser i slutningen af august. Her i juni var vi nødt til at køre kurserne på Zoom, i august håber jeg på bedre tider, så Wayne selv kan komme til DK.

Et stort tillykke til de nye instruktører i Forløsning af Fastlåste følelser

 

Fra venstre mod højre: Carlemill Svensson, Lotte Koch, Søren Brummer, Laila Skov Refsgaard, Hanne Freil, Christina Bjørn Nilsson, Bente Fisker, Jette Høyer Hiltmar og Anne Dybdahl

I får her et par highlights om enkelte af mine kurser i de kommende måneder:

Kurset i Stress I foregår den sidste weekend i august, og det er måske det mest almennyttige kursus af alle kurserne i vores program. Stress defineres af stressforskeren Hans Selye på følgende måde: Stress er den energi, kroppen skal mobilisere for at ophæve de negative virkninger. som omgivelserne påfører os (mad, psykiske belastninger, manglende motion, m.m.)". 

 Vi ser på, hvordan stress påvirker kroppen fysiologisk ifølge Seleyes stresscyklus, der består af 3 stadier:

  • beredskabsfasen
  • reaktionsfasen
  • overvældethedsfasen. 

På kurset lærer du at anvende adskillige effektive teknikker til afhjælpning af stress med udgangspunkt i chakrasystemet, organrefleks-punkter, meridianer mm.  På kurset lærer du at arbejde med programmerende udsagn (affirmationer), der i vid udstrækning kan benyttes til at ændre hjernens programmering, 

 

Kurset i Fastlåste følelser d. 26. september er et kursus, som er et helt uundværligt bidrag til at opnå succes både i forhold til at få afbalanceret egne blokeringer, og et kursus, hvor man på blot én dag lærer at afbalancere massiv omvendthed, fobier og andre fastlåste følelser, som hæmmer og begrænser de personer, der bærer rundt på dem. Det er det kursus af alle de kurser, jeg har taget, der har givet mig de største redskaber til at skabe en stor forvandling hos den enkelte klient allerede efter den første afbalancering.

Avanceret Kinesiologi 8.-10 oktober er et kursus, der bygger på bl.a. kiropraktor Sheldon Deals og andre amerikanske kiropraktorers forskning inden for det kinesiologiske område. I USA går det under navnet Applied Kinesiology, og det kombinerer kiropraktorerne i USA med den traditionelle kiropraktik.

I Danmark hedder det Avanceret Kinesiologi, og her lærer man teknikker, som kan udføres af kinesiologer og ikke kræver en kiropraktor uddannelse, men alligevel udøves af kiropraktorer i USA.

Der er udviklet test og korrektioner til mange hyppigt forekommende problemer, og kurset bidrager med en lang række meget vigtige og enestående teknikker til alle fire områder på håndmodellen. Her nævnes blot et udvalg af teknikkerne:

Struktur: Rygsøjle korrektioner, Bækkenfejl, Fiksationer, Stødabsorbere, Korrektion af knæproblemer, Hiatus Hernia, Traumer fra fortiden og Kranielle ubalancer.

Kemi: Ernæring/diæt, Syre-base, Blodtryksubalance, Binyresyndrom og Lever- nyre udrensning

Psykisk område: Emotionelle knuder i maven, Hjertegymnastik, Følelser og akupunkturpunkter, og Ung-gammel - aldersjusteringspunkter

Elektromagnetiske ubalancer: Ionisering, Blodkemi, Ligament sammenhæng, Hormonsystemet og ilden, der tænder (Ring of Fire), Retrograd lymfe og Lymfeknuder i brystet

Du lærer nogle teknikker, der gør afbalanceringen mere effektiv, og som viser kroppens prioriteringer og sammenhænge mellem forskellige ubalancer. Kurset giver dig nogle fine muligheder for at kunne arbejde langt dybere efter kurserne i Kropsafbalancering.

Aftenkurset i Smertekontrol er planlagt til d. 27. september, IK III 5.-7. november, kursus i Kosttest 14. november og kursus i Vægtkontrol 20-21 november.

I kan læse mere om mine kurser på min hjemmeside, og jeg vil rigtig gerne have lov til at give mine erfaringer videre til jer. På IK- kurserne får I præsenteret programmet for, hvordan I kan arbejde med alle, der er udfordret med indlæring. I får på disse to kurser desuden mine erfaringer og programmer med fra de projekter, jeg har kørt med stort udbytte og stor succes for deltagerne med IK de sidste mange år lige fra efterskoler, gymnasiet, VUC m flere. Jeg har også rigtig mange solskinshistorier om de børn og voksne, jeg har hjulpet hjemme i mine klinik.

Indtil videre afholder jeg alle mine kurser hjemme hos mig selv med max 8 deltagere efter først- til- mølle- princippet, så man skal ikke vente for længe med at melde sig til et kursus!

Håber på at se jer på mine kurser i det kommende år.

Kærlig hilsen

Edel

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk