Stress 1

1 weekend: Pris: 1750 kr. 20 Timer. Næste kursus 10.-12. januar 2020

Stress defineres af stressforskeren Hans Seleye på følgende måde: Stress er den energi, kroppen skal mobilisere for at ophæve de negative virkninger. som omgivelserne påfører os (mad, psykiske belastninger, manglende motion)",

 

Vi ser på, hvordan stress påvirker kroppen fysiologisk ifølge Seleyes stresscyklus, der består af 3 stadier:

  • beredskabsfasen
  • reaktionsfasen
  • overvældethedsfasen.

Det lærer du:

På kurset lærer du at anvende adskillige effektive teknikker til afhjælpning af stress med udgangspunkt i chakrasystemet, organrefleks-punkter, meridianer mm.. Hjernen arbejder som en computer. De tankemønstre, normer og oplevelser, som én gang er kodet ind, styrer vores adfærd og vores selvopfattelse. Det kan være meget vanskeligt at ændre på hjernens programmering, På kurset lærer du at arbejde med reprogrammerende udsagn (affirmationer), der i vid udstækning benyttes til en omkodning af hjernens programmering, og ved hjælp af kinesiologiske test fastlægges det individuelle program med den optimale virkning på et ønsket mål.

 

Du lærer ar programmere dig selv, så du kan kontrollere dit liv og ikke lader sig slå ud af tilfældige situationer. Det ændrer ikke virkeligheden, men derimod dine holdninger til den.

 

Stress 1 kan tages direkte i forlængelse af kurserne i Kropsafbalancering/KA.
Specielt kan man have meget nytte og glæde af at tage Stress 1 hurtigt efter Kropsafbalnceringskurserne, mens man godt kan vente med at tage Stress 2 til senere i forløbet.
Stress 1 er en forudsætning for at deltage i Biokurserne.

Lærebøger: Stress 1: Stress og kinesiologi v. Edel Hovgaard og Jarle Tamsen, Forlaget Kinese,

Pris: 220 kr

 

 

 

Kontaktformular

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk