Invitation til kursus i Vægtkontrol 30.11-1.12, begge dage 9-17.00

Wayne beskriver kurset således: I den vestlige verden er vi nærmest overfokuseret på diæter, alligevel er der mange, der bliver mere og mere overvægtige. I USA har man de sidste fire årtier gået ind for fødevarer med ingen eller lavt fedtindhold. Nu er der en epidemi af diabetes, som spreder sig til hele verden. Hvorfor det? Hvad kan du og dine klienter gøre for at holde styr på vægten?

Det er på tide at give slip på nogle af de gammeldags ideer og erstatte dem med strategier, der fungerer. I stedet for at dyrke mere motion, kan man motionere meget mindre, men på den rigtige måde.

I kursusmaterialet indgår der 16 kemiske/ernæringsmæssige principper, som kan bidrage til at undgå eller vende om på den nuværende epidemi i overvægt/fedme/ diabetes. Vi vil undersøge, hvilken rolle hypotalamus, bugspytkirtlen og binyrerne spiller i forhold til vægtregulering og bruge følelser til at afbalancere disse funktioner. Du vil lære et antal strategier til at takle de følelsesmæssige temaer, der ofte er grunden til overspisning. Vi vil også undersøge hvad der forårsager den hurtige stigning i skjoldbruskkirtel problemer i form af for lavt stofskifte, som er årsagen til stigende problemer med overvægt både i USA og England/GB.

Kurset har rigtig mange praktiske måder til at opnå balance og normalisere vægten.

 

Kursuspris: 1700 kr. Manual: 200 kr.

Forplejning er ikke inkluderet i prisen, men jeg vil sædvanen tro sørge for forfriskninger til formiddags- og eftermiddagspausen.

 

Forudsætning for at deltage er KA 1- 4 + Stress I eller lignende baggrund

Underviser: Edel Hovgaard

Tilmelding senest d. 15. november til Edel Hovgaard på

edel18@gmail.com

Tlf. 2777 1316

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk