Datoer og tilmelding for de 4 begynderkurser = Basiskursus/KA 1-4:  KLIK HER

Vi starter med kropsafbalancering(KA) eller basiskurserne, der afholdes på 4 weekender.

Se hvornår de forskellige kurser afholdes her

Du kan lære, hvordan du kan:

  • passe bedre på dig selv
  • få mere energi
  • hjælpe andre til at få mere overskud
  • få mindre stress og en bedre koncentration
  • teste for fødevarer
  • lære at afbalancere kroppens ubalancer
  • få en bedre forståelse af kroppens signaler 

Du kan tage en basisuddannelse på fire weekender, og de 4 fire basiskurser er en forudsætning for at deltage på de videregående kurser, som du kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at gå i gang.

 

Kurserne kan bruges til:

  • personlig udvikling
  • starten på en uddannelse til alternativ behandler
  • supplement til andre alternative uddannelser

 

Hvert weekendkursus koster 2000 kr., som også inkludere 4 modulers superviseret træning efter hvert kursus.  Grundbogen til hele forløbet koster 250 kr. (særlig pris til vores kursister).

Lærebog: Kinesiologi/ Kropsafbalancering v. Edel Hovgaard og Jarle Tamsen, Forlaget Kinese. Bogen dækker alle 4 weekendkurser.

 

Har du spørgsmål – send nedenstående mail:

KA I / BASISKURSUS 1

Introduktion til kinesiologien. Man lærer at teste og afbalancere 14 muskler, som er tilknyttet den klassiske akupunkturs meridianbanesystem. Der undervises i at teste personer gennem en stedfortræder, at teste fødevarer og at afbalancere ar. Desuden gennemgås en teknik til at finde den nemmeste afbalanceringsmetode.

 

KA II / BASISKURSUS 2

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler og at anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og giver en langt dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder, og hvilke funktioner de har.

Endvidere gennemgås hvordan man afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved hjælp af krydsøvelser, samt simple test og øvelser for øre- og øjeenergi.

 

KA III / BASISKURSUS 3

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler. Der undervises i forskellige smerteafledningsteknikker. Man lærer at teste og afbalancere for tymusenergi, mål, ottetalsenergi og at arbejde med specifikke massageteknikker.

 

KA IV / BASISKURSUS 4

Man lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vitaminer, mineraler, blomstermedicin). Endvidere er der nye test for blandt andet  ileocecalklap-ubalancer, stressfrigørelse i fortid og i fremtid, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.

 

Kontaktformular

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk