Invitation til kursus i Avanceret kinesiologi

Kurset bygger på kiropraktor Sheldon Deals og andre amerikanske kiro­praktorers forskning inden for kiropraktikken, og på dette kursus får du nogle fantastiske teknikker, som kan bruges af kinesiologer. I USA går det under navnet Applied Kinesiology, som kiropraktorerne derovre kombinerer med den traditionelle kiropraktik.

I Danmark hedder det Avanceret Kinesiologi, og her lærer man teknikker, som kan udføres af kinesiologer og ikke kræver en kiropraktor uddannelse.

Der er udviklet test og korrektioner til mange hyppigt forekommende problemer, og kurset bidrager med en lang række meget vigtige og enestående teknikker til alle fire områder på håndmodellen.

Her nævnes blot et udvalg af teknikkerne:

Struktur: Rygsøgle korrektioner, Bækkenfejl, Fiksationer, Stødabsorbere, Korrektion af knæproblemer, Hiatus Hernia, Traumer fra fortiden og Kranielle fejl

Kemi: Ernæring/diæt, Syre-base, Blodtryksubalance, Binyresyndrom og Lever- nyre udrensning

Psykisk område: Emotionelle knuder i maven, Hjertegymnastik, Følelser og akupunkturpunkter, og Ung-gammel - aldersjusteringspunkter

Elektromagnetiske ubalancer: Ionisering, Blodkemi, Ligament sammenhæng, Hormonsystemet og ilden, der tænder (Ring of Fire), Retrograd lymfe og Lymfeknuder i brystet

Du lærer nogle teknikker, der gør afbalanceringen mere effektiv, og som viser kroppens prioriteringer og sammenhænge mellem forskellige ubalancer. Kurset giver dig nogle fine muligheder for at kunne arbejde langt dybere efter kurserne i Kropsafbalancering.

På kurset lærer du flere teknikker, som i sig selv er hele kurset værd. Mange af mine tidligere kursister på dette kursus har efterfølgende  sagt, at dette kursus har givet dem nogle af de bedste teknikker, som de nogensinde har lært!

Praktisk information:

  • Næste kursus: 3-5 februar 2023
  • 3 dage, 24 timer
  • Pris: 2800 kr., som også dækker 5 timers superviseret træning efter kurset. Kursusmanualen koster 240 kr.
  • Fredag – søndag, alle tre dage 9-17
  • Forudsætning for at deltage er KA I-IV/TFH 1-4

Tilmelding til Edel Hovgaard på

edel18@gmail.com

kinesiologiskolen@vindinggaard.dk

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på 27 77 13 16

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk