Biokinesiologi

  • To weekender, 40 Timer.
  • Pris: 2 x 1800 kr.
  • materialer ca. 900 kr  
  • Underviser Jarle Tamsen 
     

Dette kursusforløb er udviklet af amerikaneren John Barton i slutningen af 70'erne. Hans systematiske forskning har resulteret i en kortlægning af mere end 1000 væv i kroppen, som er involveret i udviklingen af enhver sygdom. Et avanceret prioriteringssystem inden for chakra- og organreflekspunkter gør det muligt hurtigt at kortægge den primære ubalance, som kan  afbalancere problemerne på dybere planer. Nye test gør det mere sikkert og præcist at finde de  rigtige kosttilskud og det relevante følelsesmæssige program.

Barton har forestået et stort pionerarbejde inden for den moderne allergi­forskning, idet han har fundet frem til sammenhænge mellem udviklingen af specifikke allergier og deres relation til specifikke væv i kroppen samt følelser.

Du lærer forskellige tilgange til kroppens ubalancer og at arbejde i prioritet på flere forskellige reflekssystemer, f.eks. organer, chakras, reflekszoner på fødder, hoved, ører og akupunktursystemet.

Du lærer at afbalancere den primære ubalance med stor præcission ved anvendelse af kosttilskud (homøopati, vitaminer, mineraler , urter, mm), øreakupunktur, akupressur, massage, biokinetiske øvelser og alt hvad du ellers har i din "værktøjkasse".  

Biokinesiologien repræsenterer et højtudviklet system, hvor det også er muligt at teste personer ved hjælp af en spytprøve uden de behøver at være til stede. Til dette system er der udviklet  selvhjælpsprogrammer, de såkladte "kreative helbredsprogrammer", der kan afbalancere kroppen fysisk, elektrisk, følelsesmæssigt og kemisk. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk